Marketplace 100% Romanesc

Esenţă naturală (ulei) Santal, difuzor aromaterapie SyS Aromas 12 ml

Hover on image to enlarge
in stoc
17.80 lei
+
Esența lemnului de santal, folosită pe scară largă în aromoterapia pentru a stimula pacea, a alinia chakrele și pentru echilibrul emoțional.

Comenzi Telefonice: 0736.583.299Ubani iti aduce cele mai imbietoare arome naturale, intr-o varietate de forme, de la o...
0724.312.630 / 0768.425.225
Pune o întrebare

Description

Esențele și uleiurile naturale Laboratorio SyS sunt extrase direct din produse naturale, cum ar fi frunze, fructe, flori sau rădăcini.
Mută natura în casa ta!
Esența lemnului de santal, folosită pe scară largă în aromoterapia pentru a stimula pacea, a alinia chakrele și pentru echilibrul emoțional.
Fiecare esență, prin proprietățile sale aromatice, acționează asupra corpului nostru îmbunătățind starea noastră de spirit și facilitând relaxarea corpului și a minții.
Mod de utilizare: Utilizați esențe în arzătoare specializate pentru a aromatiza camerele.
Sfaturi: Esenţa naturală poate fi de asemenea utilizată ca parfumant în alte produse. Puteţi reîmprospăta săculeţi parfumaţi.
*Acest produs a fost formulat în conformitate cu recomandările IFRA (The International Fragrance Association).

Instrucţiuni: se pune apă caldută în candela de aromaterapie, se adaugă 3-5 picături de esenţă şi se aprinde lumânarea. Se va avea grijă ca atâta timp cât lumânarea este aprinsă, farfurioara să nu rămână fără apă.
Atenţie: A se evita contactul cu ochii. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza pe cale interna. A nu se folosi de către persoanele cu probleme respiratorii.
Fabricat în Spania.

Features

Brand:
Laboratorio SyS

Recenzii

O aroma discreta si foarte placuta.
Scrie un comentariu
Similar products